موجود در انبار
دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی : توليد نوشابه گازدار
9,900 تومان
- آمار :94 بازدید کننده در حال حاضر
توضیحات
دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی : توليد نوشابه گازدار
فهرست مطالب دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی
عنوان دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی صفحه
تاريخچه نوشابه ………………………………………………………………………………………… 1
فصل اول : آب
آب …………………………………………………………………………………………………………… 2
تصفيه آب …………………………………………………………………………………………………. 2
فصل دوم : واحد عصاره
عصاره يا بنيان نوشابه ………………………………………………………………………………. 3
افزودنيهاي مجاز در نوشابه ………………………………………………………………………… 3
شيرين کنندهها ………………………………………………………………………………………….. 3
تهيه شرب اوليه از شکر جامد ………………………………………………………………………. 4
فيلتراسيون شربت اوليه ……………………………………………………………………………… 4
تهيه شربت غذايي (عصاره) …………………………………………………………………………. 4
طعم دهندهها ……………………………………………………………………………………………… 5
عصاره نوشابههاي پرتغالي ………………………………………………………………………… 5
عصاره نوشابههاي ساده ……………………………………………………………………………. 5
ضدعفوني کردن دستگاههاي عصاره خانه …………………………………………………….. 5
عنوان دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی صفحه
فصل سوم : گاز Co2
توليد گاز Co2……………………………………………………………………………………………. 7
برج شستشو …………………………………………………………………………………………….. 7
رطوبت گيري يا جدا کننده آب ……………………………………………………………………… 7
چيلر ………………………………………………………………………………………………………… 8
فصل چهارم: بطري شوي
بطري شوي ………………………………………………………………………………………………. 9
اندازهگيري درصد سود در بطري شور ………………………………………………………. 10
آينه بان ………………………………………………………………………………………………….. 10
فلوميکس ………………………………………………………………………………………………… 10
کربوکولر ……………………………………………………………………………………………….. 11
پرکردن بطري …………………………………………………………………………………………. 12
آزمايش نقطه پر شده ……………………………………………………………………………….. 12
دستگاه تشتک زن ……………………………………………………………………………………. 13
پرکن جعبه نوشابه …………………………………………………………………………………… 13
فصل پنجم : کنترل کيفي
مقدمه کنترل کيفي ……………………………………………………………………………………. 15
عنوان صفحه
آزمايشات انجام گرفته روي نوشابه …………………………………………………………… 15
آزمايش بريکس ………………………………………………………………………………………. 15
مقدار بريکس …………………………………………………………………………………………… 15
آزمايش بومه ………………………………………………………………………………………….. 16
اندازه گيري فشار، دما و گاز Co2……………………………………………………………….. 16
اندازه گيري درصد قند ……………………………………………………………………………… 17
آزمايش اسيديته ………………………………………………………………………………………. 17
تعيين چگالي ……………………………………………………………………………………………. 17
آزمايش pH ……………………………………………………………………………………………. 17
آزمايشات ميکروبي و شيميايي ………………………………………………………………….. 18
آزمايشات ميکروبي …………………………………………………………………………………. 18
تقسيم بنديهاي کارهاي ميکروبي ………………………………………………………………… 18
ساخت محيط کشت ………………………………………………………………………………….. 18
انواع محيط کشت …………………………………………………………………………………….. 19
روش انجام آزمايش ميکروبي ……………………………………………………………………. 20
نتايج آزمايشات انجام شده ……………………………………………………………………….. 21
آزمايشات هفتگي …………………………………………………………………………………….. 22
مقطع | کارشناسی و کارشناسی ارشد |
فرمت فایل | WORD |
رشته | مهندسی فناوری صنایع غذایی |
تعداد صفحات | 32 صفحه |
دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی
جهت مشاهده گزارش کارآموزی چیست و چگونه یک گزارش کارآموزی خوب بنویسیم؟ کلیک کنید
تاريخچه نوشابه :
تاريخ نوشابه اساساً به زماني بر مي گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشيدني توانست موادي چون طعم دهنده ها و شيرين کننده ها به اب اضافه کند . اگر چه تاريخ پيدايش آن به درستي روشن نيست ولي تصور مي شود ابتدا در خاور ميانه و به ويژه در نواحي جنوبي ايران روشهايي براي تهيه آن موجود بوده است .
ايراني ها از 2500 سال پيش ، روشهايي براي حرارت دادن نيشکر و تهيه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقيق کردن آن شربتهايي درست مي کردند که بيشتر مصرف درماني داشت .
از اين رو تهيه شربتها و نوشابه ها و تکنيک آن توسعه يافت.
فصل اول
فصل اول : آب
« آب »
قسمت عمده مواد متشکله نوشابه هاي غير الکلي گازدار را آب تشکيل مي دهد و ممکن است مقدار آن تا 92 % نيز برسد .
منابع آبي که توليد کنندگان نوشابه در اختيار دارند شامل يکي از گروههاي زير مي باشد .
1) آبهاي سطحي 2) آبهاي زير زميني 3) آب باران
تصفيه آب:
Ro يا اسمنر معکوس : آب از چاههاي عميق وارد تانک lit 000/100 مي شود و بعد به داخل مخزن شني که حاوي ذغال است پمپاژ مي شود ، اول مواد درشت گرفته ميشود ، بعد وارد فيلتر هاي 5 ميکروني 2 و 1 مي شود ، بين راه محلول ميزنند، محلول متابي سولفيت سديم ( کلر آب را از بين مي برد ) چون کلر براي دستگاه ضرر دارد .
محلول دوم آنتي اسکالن يا ضد رسوب مي باشد بعد پمپماژ مي شود ، بعد وارد ممبران مي شود ، بعد وارد لوله استيل شده و از داخل U.V رد مي شود . U.V براي تصفيه آب صنعتي Ro بکار مي رود.
فصل دوم
«واحد عصاره »
عصاره يا بنيان نوشابه
از اجزاي مهم تشکيل دهنده هر نوشابه عصاره يا بنيان آن است .
اصولاً مقدار عصاره لازم جهت مقدار مشخصي از نوشابه در بسته بندي معيني توسط کارخانجات عصاره سازي تهيه و در اختيار شرکتهاي نوشابه سازي قرار ميگيرد .
افزودنيهاي مجاز در نوشابه
افزودنيهاي به کار برده شده در نوشابهها بعد از آب عبارتند از: قند يا شيرينکنندهها، مواد طعم دهنده، رنگها ، اسيدها ، نگهدارنده ها و ايندريد کربنيک که در اينجا به ترتيب توضيحاتي درباره هر يک مي آوريم :
شيرين کننده ها (Sweeters) :
اين مواد به دو دسته تقسيم مي شوند :
- شيرين کننده هاي طبيعي : ماننده شکر ( ساکارز ) ، و قند اينورت
- شيرين کننده هاي مصنوعي (Synthetic) : که مهمترين آنها عبارتند از ساخارين ، و سولفاتها (سيکلاماتها)
در صنايع نوشابه سازي درصد شيرين بودن نوشابه و قدرت شيرين کنندگي مواد مهم است .
تهيه شربت اوليه از شکر جامد:
در اين قسمت وزن کردن دقيق شکر مورد استفاده لزوم ، مهم است . براي توزين شکر جامد بايد وزن گونيها را از وزن شکر کم نمائيم . شکر مورد لزوم را بايد به آهستگي و همراه با همزن به تانک تهيه شرب اوليه اضافه نموده جنس تانکهاي تهيه شربت استيل است همزن تانک بايد تا وقتي که شکر کاملاً حل مي شود روشن باشد و به کار خود ادامه دهد .
قبل از استفاده ، شکر بايد دقيقاً آزمايش شود تا داراي کثيفي و بوي نامطبوع نباشد . پس از اين که کاملاً در تانک حل شد ، بومه يا بريکس شربت ساده را بايد کنترل نمود . اگر درجه بومه شربت زياد است ، آب به تانک اضافه مي کنيم و اگر کم باشد شکر اضافي به تانک مي افزائيم .
فيلتراسيون شربت اوليه:
پس از آماده شدن شربت اوليه آن را براي تصفيه به فيلتر انتقال مي دهند تا عمل فيلتراسيون روي آن انجام گيرد . فيلتراسيون عبارت است از زدودن ذرات جامد از يک سيال به وسيله عبور دادن سيال از ميان يک فيلتر يا جداره که ذرات جامد روي جداره باقي مي ماند .
دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی
جهت مشاهده معرفی مواردی از کارورزی، کارآموزی چیست و آشنایی با شرایط استخدام کارآموز کلیک کنید .
Instagram : unitahlil
نظرات (0)
محصولات مرتبط
دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی : توليد نوشابه گازدار
9,900 تومان
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.